Droomparken staat op het nieuwe Feijenoord shirt 2020-2021

Afgelopen seizoen was Droomparken de trotste sponsor van Feijenoord. Het nieuwe seizoen verlengen ze hun sponsorcontract. Dit betekent dat Feijenoord voor het tweede jaar op rij met Droomparken op het t-shirt speelt. De overeenkomst is zelfs getekend tot en met juni 2022. Dit betekent dat we nog zeker twee seizoenen Droomparken op het thuistenue van Feijenoord gaan zien.

Droomparen is overgenomen door Europarcs

Afgelopen zomer is het Nederlandse bedrijf Droomparken overgenomen door Europarcs. Het bedrijf was in Nederland actief met 38 vakantieparken. Dit wordt nu uitgebreid met het netwerk van Europarcs. Speciaal voor de wedstrijden in de Europa League speelt Feijenoord met een nieuw t-shirt. Op het t-shirt staat niet meer het logo van Droomparken, maar van Europarcs. Hierdoor is Droomparken ook herkenbaar voor buitenlandse fans die naar de Europa League wedstrijden kijken.

Europa League en overname was reden om het sponsorcontract te verlengen

In de huidige lastige tijden is Feijenoord ontzettend blij dat Droomparken sponsor blijft. Het is voor de club lastig om nog sponsors te vinden. Vooral nu er nog maar weinig wedstrijden in het stadion gespeeld worden. Daarbij is de reisbranche uiteraard hard geraakt. Het was daardoor even onzeker of ze nog wel de financiële middelen hebben om Feijenoord te sponsoren. Gelukkig gaat het goed met Droomparken vooral nu er extra vakantie gevierd is in eigen land. Europarcs heeft daarom juist de samenwerking verlengt. In het nieuwe contract zit zelfs een optie voor een extra jaar. Het zou dus kunnen dat Droomparken nog even doorgaat als hoofdsponsor.

Europa League was de doorslaggevende factor

Feijenoord speelt dit jaar in de Europa League en dit was voor Droomparken absoluut de doorslaggevende factor. De club heeft toevallig een Oostenrijkse tegenstander geloot. Laat Europarcs daar nu net een nieuw park geopend hebben. Dit is natuurlijk een kers op de taart voor de hoofdsponsor van Feijenoord. Nu is het nog even wedden bij de bookmaker dat Feijenoord straks ook echt gaat winnen. Dit zou ervoor zorgen dat de club kan overwinteren. Dit zorgt stiekem natuurlijk voor nog meer publiciteit voor de hoofdsponsor.

Europa League tenue is voor alsnog niet in de fanshop te koop

Fans die ook graag EuroParcs op hun shirt willen in plaats van Droomparken worden voor nu wel nog teleurgesteld. De aanpassing op het shirt gebeurt alleen voor het team tijdens de internationale wedstrijden. De t-shirts met Europarcs erop gedrukt zijn helaas niet los verkrijgbaar in de fanshop van Feyenoord. Dit betekent dat fans helaas met de Nederlandse versie de Europa League wedstrijden moeten kijken. Deze maand krijgt de club in ieder geval de kans om de eerste wedstrijden te spelen. Het gaat nog spannend worden voor de club met sterke tegenstanders zoals Dinamo Zagreb, CSKA Moskou en Wolfsberger AC. De komende weken kunnen fans in ieder geval in spanning toekijken.

AZ nieuws Ajax nieuws Almere City nieuws Excelsior nieuws FC Twente nieuws FC Utrecht nieuws
FC Volendam nieuws Feyenoord nieuws Fortuna Sittard nieuws Go Ahead Eagles nieuws Heracles Almelo nieuws NEC nieuws
PEC Zwolle nieuws PSV nieuws RKC Waalwijk nieuws SC Heerenveen nieuws Sparta Rotterdam nieuws Vitesse nieuws

Feijenoordnieuws.nl

Bezoek Feijenoordnieuws.nl voor je dagelijkse nieuws, standen, statistieken en meer over Feyenoord van Rotterdam. Blijf op de hoogte van de laatste Feyenoord transfers, weddenschappen en bekijk de live scores tijdens Feyenoord wedstrijden.

Feijenoordnieuws.nl heeft geen officiële band met de handelsmerkhouders of clubs die op deze website worden vermeld. Al het nieuws op Feijenoordnieuws.nl wordt geleverd door derden, die houder zijn van alle toepasselijke auteursrechten. Alle clublogorechten zijn eigendom van de clubs. Foto's die op Feijenoordnieuws.nl worden gebruikt, zijn gelicenseerde afbeeldingen van ProShots.
© Feijenoordnieuws.nl 2014 - 2024. Alle rechten voorbehouden.