Kijk Feyenoord overal met een VPN

Als voetbalfan wil je natuurlijk geen wedstrijd missen. Het liefst zit je natuurlijk in de Kuip of reis je met de club mee, maar soms is er geen andere optie dan de wedstrijd op televisie te kijken. Wanneer je in Nederland bent, is dat geen probleem. Maar wanneer je je in het buitenland bevindt, kun je tegen wat problemen aanlopen. Deze problemen zijn op te lossen door een VPN te gebruiken.

Waar kun je Feyenoord wedstrijden kijken?

De livewedstrijden zijn te zien bij ESPN (voorheen FOX Sports). De samenvattingen worden uitgezonden in NOS Studio Sport Eredivisie. Sommige providers, zoals Ziggo, bieden dagpassen aan om de livestream te kunnen kijken. Wanneer je bijvoorbeeld een KPN-abonnement hebt, kun je kijken via KPN iTV.

Eén probleem: de televisiezenders hebben alleen het recht om de wedstrijden in Nederland te tonen. Daarom kun je de wedstrijden niet in het buitenland bekijken. Wanneer je verbindt met de stream, kijkt de aanbieder naar je IP-adres. Aan de hand van het IP-adres kan je locatie bepaald worden. Als de aanbieder ziet dat je je niet in Nederland bevindt, wordt de verbinding geweigerd.

Legaal online kijken met een VPN

Wil je legaal online kijken? Dat kan met een VPN. Wanneer je toegang hebt tot de ESPN-livestreams, of een abonnement hebt bij een televisieaanbieder die ook online kijken aanbiedt, kun je met een VPN kijken terwijl je je in het buitenland bevindt.

Een VPN is een virtueel privénetwerk. Je verbindt via een server in een door jou gekozen land. Om Nederlands voetbal te kijken in het buitenland, verbind je in het buitenland met een server in Nederland. Je krijgt dan een Nederlands IP-adres. Dit IP-adres wordt meestal geaccepteerd door aanbieders van livestreams. Zo kun je ook in het buitenland naar je favoriete wedstrijd kijken.

Je kunt het best kiezen voor een betaalde VPN-aanbieder. Een VPN-abonnement heb je al voor een paar euro per maand. Een dergelijke verbinding is snel genoeg om in hoge kwaliteit te kunnen kijken. Het voordeel is dat je kunt kiezen om specifiek te verbinden met servers in Nederland, zodat je Feyenoord kunt kijken. Een bijkomend voordeel is dat je ook kunt kiezen voor servers in andere landen, zodat je ook buitenlandse streams kunt bekijken. Wanneer een wedstrijd bijvoorbeeld wordt uitgezonden op de Noorse televisie, kun je in principe met een VPN-verbinding maken met Noorwegen, waardoor je ook via de Noorse tv kunt kijken.

Kies liever niet voor gratis VPN’s. Vaak zijn de verbindingen van deze diensten te traag. Daarnaast verzamelen gratis VPN’s vaak veel persoonsgegevens, die ze doorverkopen aan advertentiebedrijven. Ook kunnen gratis VPN’s je verrichtingen op het internet volgen. Dat is dus geen aanwinst voor je privacy.

Illegaal aanbod negeren

Het is verboden om voetbalwedstrijden illegaal uit te zenden via het internet. Websites die dit wel doen, staan vaak vol met (schadelijke) advertenties en maken vaak inbreuk op de privacy van gebruikers. Regelmatig worden er ook abonnementen aangeboden waar je illegaal voetbal kunt kijken. Dat mag niet. Aanbieders van illegale abonnementen kunnen in aanraking komen met de Stichting BREIN, de auteursrechtenwaakhond.

Een echte voetballiefhebber kijkt via legale bronnen. En met een VPN als legale optie heb je eigenlijk geen reden meer om je eigen veiligheid op het spel te zetten.

AZ nieuws Ajax nieuws Almere City nieuws Excelsior nieuws FC Twente nieuws FC Utrecht nieuws
FC Volendam nieuws Feyenoord nieuws Fortuna Sittard nieuws Go Ahead Eagles nieuws Heracles Almelo nieuws NEC nieuws
PEC Zwolle nieuws PSV nieuws RKC Waalwijk nieuws SC Heerenveen nieuws Sparta Rotterdam nieuws Vitesse nieuws

Feijenoordnieuws.nl

Bezoek Feijenoordnieuws.nl voor je dagelijkse nieuws, standen, statistieken en meer over Feyenoord van Rotterdam. Blijf op de hoogte van de laatste Feyenoord transfers, weddenschappen en bekijk de live scores tijdens Feyenoord wedstrijden.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd

  • 18+ loketkansspel.nl
  • Gokken kan verslavend zijn
  • Gokproblemen? Bel de infolijn van het Trimbos instituut om u te helpen: 0900-1995;
Feijenoordnieuws.nl heeft geen officiële band met de handelsmerkhouders of clubs die op deze website worden vermeld. Al het nieuws op Feijenoordnieuws.nl wordt geleverd door derden, die houder zijn van alle toepasselijke auteursrechten. Alle clublogorechten zijn eigendom van de clubs. Foto's die op Feijenoordnieuws.nl worden gebruikt, zijn gelicenseerde afbeeldingen van ProShots.
© Feijenoordnieuws.nl 2014 - 2023. Alle rechten voorbehouden.