Feijenoordnieuws.nl heeft geen officiële band met de handelsmerkhouders of clubs die op deze website worden vermeld.

Rotterdam: het nieuwe stadje

Rotterdam is ten opzichte van vele andere steden erg nieuw. De stad is ontworpen met de nieuwste architectuur. Daarnaast heeft Rotterdam op dit moment een prachtige skyline. De skyline is een veranderd aspect van Rotterdam. Over een aantal jaren is de skyline van Rotterdam veranderd. Daarnaast is Rotterdam natuurlijk de echte handelsstad. Via de haven van Rotterdam verkrijgt Nederland veel handel. Genoeg over Rotterdam zelf. Wij vertellen jou graag meer over Rotterdam.

Airport Rotterdam

Wil jij op reis naar het buitenland? Dan kun je ervoor kiezen om te reizen met het vliegtuig. Rotterdam The Hague Airport heeft een aantal voordelen ten opzichte van andere luchthavens. Er zijn enorm veel parkeermogelijkheden op loopafstand van de terminal. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over vele kilometers; die volgen op vakantie wel. Daarnaast is het mogelijk om kort voor vertrek in te checken, zodat jij mee kunt met jouw vlucht. Als laatste is de afstand tot de gate erg klein. Voor je het weet heb je het vliegtuig op de luchthaven gevonden. Geniet van jouw reis.

Feyenoord Rotterdam

Rotterdam kent een aantal clubs wie op hoog niveau voetballen. Feyenoord is op dit moment de best spelende club van Rotterdam. Feyenoord eindigt met enige regelmaat hoog in de rang van de Eredivisie. De wedstrijden tegen de top zijn erg spannend. Heb jij al een wedstrijd van Feyenoord Rotterdam bijgewoond? Dan weet je dat de wedstrijden af en toe laat op de avond worden gespeeld. Indien jij ver weg woont, kan je ervoor kiezen om een hotel in Rotterdam op te zoeken. Boek een hotel voordat de wedstrijd begint!

Ahoy Rotterdam

In Ahoy is vrijwel iedere dag wat te beleven. Of het nou om een concert, festival of sportevenement gaat, Ahoy heeft alles in huis voor een fantastische dag. Neem een kijkje in de agenda en ontdek jouw favoriete event. Ahoy is gemakkelijk te bereiken met de auto en beschikt over betaalde parkeerplaatsen. Tegen betaling kan je ervoor kiezen om een plekje op de parkeerplaats te reserveren.

Euromast

De prachtige architectuur van Rotterdam kan jij waarnemen. In de Euromast heb je 360 graden uitzicht over de Rotterdamse stad. Je kunt genieten van een culinaire maaltijd, terwijl je kijkt naar de zonsondergang van Rotterdam. Ga jij overnachten of dineren? Bekijk de mogelijkheden online.

Feijenoordnieuws.nl

Bezoek Feijenoordnieuws.nl voor je dagelijkse nieuws, standen, statistieken en meer over Feyenoord van Rotterdam. Blijf op de hoogte van de laatste Feyenoord transfers, weddenschappen en bekijk de live scores tijdens Feyenoord wedstrijden.

Feijenoordnieuws.nl heeft geen officiële band met de handelsmerkhouders of clubs die op deze website worden vermeld. Al het nieuws op Feijenoordnieuws.nl wordt geleverd door derden, die houder zijn van alle toepasselijke auteursrechten. Alle clublogorechten zijn eigendom van de clubs. Foto's die op Feijenoordnieuws.nl worden gebruikt, zijn gelicenseerde afbeeldingen van ProShots.
© Feijenoordnieuws.nl 2014 - 2024. Alle rechten voorbehouden.