Feijenoordnieuws.nl heeft geen officiële band met de handelsmerkhouders of clubs die op deze website worden vermeld.

Zal kampioen Feyenoord ook na het verlies van hun topscorer blijven presteren?

De meeste Feyenoord fans moeten er nog niet aan denken dat topscorer Santiago Giménez bij de club gaat vertrekken. Hoewel het de regerend kampioen afgelopen zomer nog gelukt is om de Mexicaanse topschutter aan boord te houden, lijkt een vertrek uit de Kuip na komend seizoen onvermijdelijk. Nadat Giménez dit seizoen betere cijfers aan het neerzetten is dan het afgelopen jaar, zal de interesse van Europese topclubs alleen maar toe gaan nemen. Mochten de Rotterdammers dan ook nog eens ver komen in de Champions League, dan lijkt er niets anders op te zitten dan op zoek te gaan naar een nieuwe aanvaller met veel scorend vermogen.

Volg alle wedstrijden van Feyenoord op de voet

Wanneer je als fan van Feyenoord geen wedstrijd wilt missen, zijn er verschillende manieren om de club op de voet te volgen. Er zijn veel bookmakers die wedstrijden gratis uitzenden voor spelers die hierop inzetten. Daarbij kun je bonussen krijgen voor sportweddenschappen of met gratis spins zonder storting op gokkasten spelen. Een andere mogelijkheid is om de wedstrijden te volgen op de televisie, maar hier moet je wel een abonnement voor afsluiten. Anders heb je altijd nog de optie om de samenvattingen te bekijken nadat de wedstrijden gespeeld zijn.

Kan Feyenoord dezelfde prestaties leveren zonder hun topscorer?

De grote vraag is of het Feyenoord volgend jaar gaat lukken om op een net zo hoog niveau te presteren, mocht topscorer Santiago Giménez daadwerkelijk vertrekken. De selectie zal in dat geval ongetwijfeld versterkt gaan worden met nieuwe aankopen, maar het is zeer de vraag of deze hetzelfde kunnen gaan leveren. Wel zal een eventueel vertrek van Giménez flink wat geld op gaan leveren waar Feyenoord de markt mee op kan.

Hoe ziet de rest van het seizoen voor Feyenoord eruit?

Ondanks dat Feyenoord in de Eredivisie al aardig wat punten heeft laten liggen, is het seizoen nog lang. Daardoor lijkt het zeker nog niet verloren. Gezien het feit dat het voetbal tot nu toe van hoog niveau is, verwachten vele volgers dat de Rotterdamse club zeker nog mee kan gaan doen om het kampioenschap. 

Ook in de Champions League is het enorm spannend. In de laatste twee wedstrijden zal er minstens een keer gewonnen moeten worden van Atletico Madrid of Celtic. Als dit lukt is de kans groot dat Feyenoord ook na de winterstop in het miljardenbal te bewonderen zal zijn. Mocht dit niet gebeuren, dan zal de Europese campagne vervolgd gaan worden in de Europa League.

Feijenoordnieuws.nl

Bezoek Feijenoordnieuws.nl voor je dagelijkse nieuws, standen, statistieken en meer over Feyenoord van Rotterdam. Blijf op de hoogte van de laatste Feyenoord transfers, weddenschappen en bekijk de live scores tijdens Feyenoord wedstrijden.

Feijenoordnieuws.nl heeft geen officiële band met de handelsmerkhouders of clubs die op deze website worden vermeld. Al het nieuws op Feijenoordnieuws.nl wordt geleverd door derden, die houder zijn van alle toepasselijke auteursrechten. Alle clublogorechten zijn eigendom van de clubs. Foto's die op Feijenoordnieuws.nl worden gebruikt, zijn gelicenseerde afbeeldingen van ProShots.
© Feijenoordnieuws.nl 2014 - 2024. Alle rechten voorbehouden.